WORKSHOP GRIEKSE KOOKLES
Home English  Deutsch  Nederlands

Heb je jezelf ooit afgevraagd wat nu eigenlijk de gerechten Kleftiko, Gyros, Souvlaki of Meze inhouden of sterker nog, wil je graag leren hoe je deze heerlijke gerechten zelf kunt maken? In dat geval is deze activiteit echt iets voor jouw. In een vriendelijke en informele sfeer leer je deze gerechten zelf op traditionele Griekse wijze te bereiden. Daarna eet je de zelf gemaakte schotels, samen met je gezin of vrienden, lekker op in onze gezellige Odyssey's Corner Bistro.

Katerina Sakelliou begeleidt je bij deze activiteit. Zij is een gepassioneerd kok en is niet alleen geïnteresseerd in de geschiedenis van allerlei gerechten maar ook bekend met de oorsprong van vele traditionele Griekse schotels. Zij is gespecialiseerd in zowel de moderne als de traditionele Griekse keuken. Katerina heeft al een kleine 10 jaar ervaring in het geven van kooklessen in o.a. Nederland waar zij een deel van het jaar samen met haar gezin woont.

De Griekse keuken en het mediterrane dieet behoren tot de gezondste op de wereld. Wij hopen dat alles wat je leert tijdens deze kooklessen, je voor de toekomst de vaardigheid geeft om voor al je vrienden en kennissen nieuwe, lekkere en gezonde gerechten te bereiden zodra je weer thuis bent.

Prijs voor 7 dagen kookworkshop, vanaf 995 Euro, incl., ontbijt, lunch, diner, overnachting, 2 excursies en 4 kooklessen incl. transfer en excl. vliegreis. Let op: vroegboekers betalen slechts 689 Euro als zij zelf voor transfer en vliegreis zorgen. Meer informatie over deze kookvakantie op een grieks eiland, zoals data en dag-tot-dag programma vindt je in het pdf-bestand Griekse kookles.