DE REIS NAAR POROS Home English  Deutsch  Nederlands

Odyssey Activities biedt geen vluchten aan naar Griekenland. Bij vervoer van het vliegveld in Athene naar Poros kunnen we je wel van dienst zijn, en mocht je hulp zoeken bij het boeken van een vlucht dan zullen we onze ervaringen met jouw delen. Hieronder staan een aantal handige links voor vluchtinformatie en ferryboot informatie. Daarnaast hebben we voor onze gasten een uitgebreid pdf-document over de reis van het vliegveld in Athene naar Poros en andersom opgesteld.

Omdat wij een flexibel aankomst en vertrekschema hanteren bij de meeste vakanties die we aanbieden, kun je zelf de meest gunstige vluchten kiezen op die aankomst- en vertrekdagen die je zelf het beste uitkomen. Op tijd een vlucht boeken, zo'n 3 tot 5 maanden vooruit biedt vaak een gunstige prijs, maar er zijn tussendoor ook vaak allerlei aanbiedingen te vinden van maatschappijen die hun laatste stoelen graag vol willen krijgen.

De gemiddelde reistijd van de meeste Nederlandse en aan Nederland grenzende vliegvelden bedraagt voor rechtstreekse vlucht 3 uur en een kwartier. Vluchten met een tussenlanding duren minimaal een uur langer. Daarna ben je nog minimaal 2 uur onderweg om op Poros aan te komen, zie ook de uitleg over de reis van het vliegveld naar Poros . Je kunt ook met de auto komen, neem even contact met ons op als je voor zo'n reis graag wat advies zou willen hebben.

Een vliegreis naar Athene kun je bij de volgende maatschappijen boeken: www.transavia.nl, www.klm.nl, www.germanwings.de, www.olympicairlines.com en www.lufthansa.com. Ook handig zijn de vertrek- en aankomsttijden van de snelle en langzame boten vanuit Piraeus naar Poros: www.hellenicseaways.gr (engels- en griekstalig). Autoverhuur vanaf het vliegveld is te regelen via de website van het vliegveld Eleftherios Venizelos: www.aia.gr (engels- en griekstalig)