SNORKELEN Home English  Deutsch  Nederlands

Poros is een ideale basis voor een gezinsvakantie, families met kinderen zijn daarom van harte welkom. De stranden van Poros, vooral dat van Askeli, biedt vele uren aan traditioneel strandvertier. Naast het strand zijn er in Askeli ook vele moderne zwembaden te vinden die uitstekend geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Snorkelen is zo'n activiteit die je zowel op het strand als in het zwembad kunt doen en waaraan je samen met de kids veel plezier kunt beleven.

De kustlijn en stranden van Poros bieden een groot aantal plekken die perfect zijn voor een snorkelavontuur. Of je nou beginneling bent of wat meer gevorderd op het gebied van snorkelen, in beide gevallen biedt snorkelen je een uitstekende gelegenheid om de heldere blauwe wateren te onderzoeken in een leuke, veilige en ontspannende omgeving.

Omdat snorkelen een pracht-activiteit is voor de kids biedt Odyssey Activities snorkelinstructies aan. Snorkelsessies duren ong. 2 tot 3 uur en vinden plaats op het strand van Askeli. Dit strand heeft enkele plekken die ideaal zijn om de jongere deelnemers kennis te laten maken met snorkelen. De sessies zijn ingericht voor kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar. Uit veiligheids-overwegingen is het maximale aantal deelnemers per sessie 4. Wij accepteren kinderen zonder begeleiding, maar alleen in overleg met de ouders.