SCUBA DIVING Home English  Deutsch  Nederlands

Scuba diving, nog zo'n ontspannende, enerverende en milieuvriendelijke sport die Odyssey Activities speciaal voor jouw organiseren kan. Je kunt deze activiteit beoefenen in de vorm van één of meerdere instructiesessies onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde duik instructeurs. Voor beginners wordt eerst een zwembad training gehouden waarna deze op strand en/of vanaf de boot voortgezet kan worden.

Het is mogelijk dat je eerst 1 of 2 trainingsessies boekt en pas daarna beslist of je nog een aantal echte duiksessies (onder begeleiding) wilt gaan maken. Duiken valt overigens in een aantal gevallen niet onder de standaard dekking van de reisverzekering, neem daarom voor je gaat duiken contact op met je verzekeringsmaatschappij, of sla je verzekeringspolis erop na, of incidenten tijdens het duiken gedekt zijn.

Ben je nog niet zeker of duiken iets voor jouw is, maar ben je wel heel nieuwsgierig hoe het duiken nu eigenlijk gaat, laat ons dit dan weten. Dan nemen wij contact op met een instructeur om bij de suites langs te komen om je één en ander uit te leggen.