ZEILEN Home English  Deutsch  Nederlands

Zeilen in de wateren rond Poros of naar de nabijgelegen eilanden is een prachtactiviteit. Wij organiseren zelf geen zeillessen en verhuren ook geen zeilboten, maar in samenwerking met onze partners van Greek Sails kunnen we je een ochtend, middag of een hele dag zeilen aanbieden.

In zo'n geval huur je een zeilboot met kapitein. In overleg wordt dan een keuze voor de route samengesteld. Je kunt één van de voorstellen van de kapitein volgen, maar misschien heb je zelf ook een bepaald idee. Als jouw idee binnen de mogelijkheden valt en ook binnen de afgesproken tijdspannne mogelijk is, dan zal de kapitein jouw plan proberen uit te voeren. Echter, de kapitein blijft de baas, hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van schip en bemanningsleden.

Een zeiltocht is ook een prachtige groepsactiviteit waarvan je samen met je vrienden en/of familie kunt genieten. Houdt er overigens wel rekening mee dat een zeiltocht ingepland moet worden en daarmee vaak ook een aantal dagen voorbereidingstijd nodig heeft. Geef je eventuele plannen voor een zeiltocht dus ook zo snel mogelijk aan bij de medewerkers van Odyssey zodat zij in overleg met Greek Sails een voorstel voor jouw kunnen maken.