OLIJVENPLUKWEEK Home English  Deutsch  Nederlands

Hen ideale vakantie voor liefhebbers van de open lucht die altijd al benieuwd waren hoe olijven geoogst worden. En daarnaast geinteresseerd zijn naar wat er zoal bij komt kijken om het vloeibare goud uit de Mediterranee te produceren. Gedurende de week verblijf je in een van de suites van Odyssey en is uw ontbijt, lunch en diner verzorgd.

Tijdens deze vakantie neem je zelf een aantal dagen deel aan de olijvenpluk in onze eigen olijvenboomgaard. Goed schoeisel en kleding dat tegen een stootje kan is daarbij aan te bevelen. Verder breng je een bezoek aan een olijvenperserij en heb je aantal vrije momenten om het eiland te verkennen of bijvoorbeeld een eiland-excursie te ondernemen.

Dolijvenpluk op Poros begint meestal eind november. De temperatuur rond deze tijd ligt tussen de 10 en 20 graden waarbij het zo af en toe wat kan regenen. Kortom wat warme kleding en een regenjas kan zeker handig zijn om mee te nemen. Maar ook de zon zal zich zeker laten zien, daarom kun je gerust ook wat zomerkleding in de koffer pakken.

De prijs voor deze vakantie bedraagt 449 Euro, dit is exclusief vliegreis en transfer. Wij helpen u graag bij het organiseren van vlucht en reis van het vliegveld naar Poros, laat dit even weten bij uw informatie aanvraag. Meer informatie over deze week vindt je in het pdf-bestand over de olijvenplukweek.