MOUNTAINBIKE WEKEN,
'EILANDHOPPING MAAR DAN ANDERS'
Home English  Deutsch  Nederlands

Een 8-daagse reis in de authentieke Griekse omgeving van Poros, een niet zo toeristisch eiland voor de kust van de Peleponnessos. Geen fietsreis-sec maar een vakantie waarin genieten van de Griekse atmosfeer centraal staat en fietsen óók op het programma staat. Bedoeld voor sportieve fietsers met enige conditie die het leuk vinden de omgeving per fiets te verkennen. Conditie is vereist maar zonodig kunnen we de zwaarte van het fietsprogramma in overleg uiteraard aanpassen.

Door de uitgekiende opzet van de reis en de vrijheid om al dan niet aan het programma deel te nemen is deze reis ook heel geschikt voor fietsliefhebbers met een partner die minder 'fietsminded' is. Dat verschil in interesse behoeft geen enkel probleem te zijn. Integendeel, de alternatieve mogelijkheden waarin het programma voorziet zijn zeker zo leuk. En er is steeds genoeg tijd om samen te genieten van zon, zee, strand en de gezellige drukte op de boulevard van Poros.

Op deze reis kun je Griekenland van binnenuit beleven want jouw gastvrouw, de Haaksbergse Katerina Sakelliou, is geboren en getogen op dit eiland en zij woont en werkt er een groot deel van het jaar. Deze fietsweek wordt georganiseerd in het najaar van 29 september tot 7 oktober 2012. Meer informatie vindt u in dit pdf-bestand over mountainbiking op de Saronische eilanden.