ZEEKAJAKVAREN, ULTIEME ERVARING Home English  Deutsch  Nederlands

Dicht bij de natuur, in de turkoois blauwe zee rond Poros genieten van een nieuwe sport: zeekajakvaren. Het is één van de activiteiten die je ultieme vrijheid biedt en tegelijkertijd een gevoel van zowel avontuur als veiligheid geeft. Dicht bij het water beweeg je bijna geruisloos als je de kano kundig langs de kust en inhammen manoeuvreert. Er is geen enkele andere activiteit die je de flexibiliteit geeft om - te zwemmen, - dicht bij de natuur en het natuurleven te zijn, -en om aan land te gaan in een stille en afgelegen baai.

De wateren rond het strand van Askeli en de Saronische Golf rond Poros bieden de ideale locatie om zeekajakvaren te leren. Ook als uitvalsbasis voor de gevorderde is deze plek uitermate geschikt om meer ervaring op te doen tijdens de ontdekkingstochten langs de prachtige kustlijn van Poros met zijn mooie stranden en het heldere, turkoois blauwe, zeewater.

Belangrijk: Veiligheid staat voorop!- AL onze zeekajakvaren activiteiten worden ten allen tijde uitgevoerd onder supervisie van een Britse Kano Unie Niveau 3 Zee Coach! Prijzen voor 7 dagen zee-kajakvaren, vanaf 699 Euro, incl., ontbijt, lunch, diner, overnachting, 4 kajakdagen en kajakhuur. Excl. vliegreis en transfer, beide regelen wij graag voor u, laat dit even weten bij uw informatie aanvraag en wij stellen in overleg met u een reisplan op.

Meer informatie over varen op de wateren rond Poros vindt u in dit pdf-bestand over zeekajakvaren.