KOKEN EN ZEILEN Home English  Deutsch  Nederlands

Een ideale vakantie voor het actieve gezin tijdens de mei- of herfstvakantie! Samen met Greek Sails bieden wij een unieke en actieve vakantieweek aan. Deze bestaat uit 3 dagen zeilen en 4 dagen vol-pension verblijf in een DeLuxe suite bij Odyssey. Tijdens uw verblijf volgen alle kookliefhebbers een kookworkshop van 3 kooklessen.

Voor de zeildagen heeft u de keuze uit verschillende boten, mede afhankelijk van het aantal mensen in uw familie of groep. Daarnaast kunt u ervoor kiezen zelf te zeilen of mee te zeilen in een groep van zeilboten (flottielje). Heeft u liever een zeilboot met een schipper dan is dat ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij uw informatie aanvraag.

Tijdens de mini workshop Grieks koken, onder begeleiding van chef Katerina en haar staf, leert u een aantal heerlijke griekse gerechten klaarmaken. Die u daarna natuurlijk zelf gaat proeven in onze open lucht bistro. De recepten krijgt u mee naar huis. De prijs voor deze unieke doe-vakantie is vanaf 499 Euro bij een minimum deelname van 4 personen. Let op: de vanaf prijs voor vroegboekers is 449,- Deze prijs is excl. vliegreis en transfer. Transfer en vliegreis regelen wij graag voor u, laat dit even weten bij uw informatie aanvraag en wij stellen in overleg met u een reisplan op.

Meer informatie over de mogelijkheden is te vinden in dit pdf-bestand over de kook- en zeilweek.