DE APPARTEMENTEN
Home English  Deutsch  Nederlands

Het Odyssey Complex ligt vlakbij een mooie baai op het groene eiland Poros. U proeft direct de speciale aandacht voor detail, het respect voor het milieu en de voorliefde voor traditie die de appartementen uitademen. Het complex heeft een eigen bistro waar ontbijt, lunch en avondeten geserveerd wordt voor zowel gasten van de appartementen als ook voor andere bezoekers.

Het complex bestaat uit 11 appartementen in 3 verschillende smaken: Deluxe, Superieur (2-kamer) en Standaard (1-kamer). Alle typen appartementen zijn uitgerust met TV, air-conditioning, een safe, een kleine keuken en allemaal hebben ze een eigen ingang. Zowel het DeLuxe als het Superieur type appartement beschikt over een balkon, een douche en een toilet, op elke verdieping. De beide Standaard type appartementen hebben een kleine patio en de binnenruimte is ong. 35 m2 incl. douche en toilet.

Odyssey's Corner is de naam van de kleine bistro naast de hoofdingang van het complex. Ontbijt, lunch en diner worden hier geserveerd door een enthousiaste staf. The Bistro staat bekend om de zelfgemaakte cakes en taarten maar ook om de speciale gerechten buiten het normale menu.