DELUXE & SUPERIEUR TYPE APPARTEMENT
Home English  Deutsch  Nederlands

De DeLuxe en Superieur type appartementen zijn in een maisonette stijl ingericht en bestaan uit 2 kamers, één op de benedenverdieping en één op de bovenverdieping. De appartementen zijn comfortabel ingericht, type Superieur herbergt typisch 2 en max. 3 personen en type DeLuxe typisch 4 en max. 5 mensen. Alle appartementen zijn uitgerust met een keukenblok en air-conditioning. Zowel de beneden- als bovenverdieping heeft een balkon met tafel en stoelen.

Elk appartement heeft een TV, een safe [geringe meerkosten] en 2 badruimtes, de ene met een bad en de andere met een douche en beide ruimtes zijn voorzien van toilet. Een extra babybed is beschikbaar en kan in elke kamer bijgeplaatst worden. De afmetingen van elke kamer zijn ong. 22 m2 per verdieping. Dus de totale oppervlakte per appartement is ong. 44 m2.

Het DeLuxe type appartement is ideaal voor een familie met kinderen. Evengoed kunnen ook 4 volwassenen de 2 kamers delen die door een interne wenteltrap zijn gescheiden. De kamers worden dagelijks schoongemaakt, op basis van de milieuvriendelijke methode waarbij onze gasten zelf aangeven welk beddegoed en handdoeken zij graag verschoond zien.